Головна  →  Оголошення  →  4 квітня 2018

Шановні учасники бойових дій на території інших держав та члени їх сімей!

Урядом затверджено механізм забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей.

Рішення прийнято на виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік». Останнім передбачено виділення Міністерству соціальної політики субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення у розмірі 200 млн. грн.

Зазначені кошти заплановано для:

  • сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав,
  • для осіб з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах та які потребують поліпшення житлових умов.

Саме тому для забезпечення зазначених осіб житлом постановою затверджено Порядок та умови надання відповідної субвенції та Порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей.

Ознайомитися з текстом постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь убойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей» можна за посиланням:

https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pitannya-zabezpechennya

За більш детальною інформацією учасники бойових дій на території інших держав та члени їх сімей мають змогу звернутись до управління праці та соціального захисту населення Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації – відділ по роботі з учасниками АТО та виконанню соціальних програм:

 Харківське шосе, 176-г, каб. 211

понеділок, середа:       з 09:00 до 18:00 

вівторок, четвер:          з 14.00 до 18.00

обідня перерва:            з 13:00 до 14:00

тел.  560-00-16

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку