КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2018

Здай кров — врятуй життя!

Здай кров — врятуй життя!
Київський медичний коледж № 3 спільно з Київським міським центром крові організували акцію «Здай кров — врятуй життя» за сприянням Благодійної спільноти «Go life!» та громадської організації «Серця Батьківщини». Метою акції є популяризація свідомого донорства та благодійності.

Тож сьогодні, 22 березня 2018 року з 9:30 до 15:00 на базі Київського медичного коледжу № 3, за адресою: вул. Привокзальна, 14/2, спеціалісти Центру здійснили забір крові у студентів, викладачів коледжу та запрошених rромадських діячів. До акції долучився й керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації - М.КАЛАШНИК. Загалом, кров здали понад 30 осіб.

Також відбулася передача естафети донорства до Приватного вищого навчального закладу «Київський Медичний Університет» та Київського механіко-технічного коледжу, які, в свою чергу, також приєднаються до акції.

Протягом акції донори отримали цінну інформацію про стан свого здоров'я та були проконсультовані лікарями. Кожен, хто здав кров, отримав можливість приєднатися до програми лояльності для донорів «Go life», яка надає спеціальні пропозиції та бонуси.

Запрошуємо інші навчальні заклади Дарницького району долучитися до наступних акцій з передачі естафети розвитку донорської справи.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.