КМДА Київська міська державна адміністрація


19 березня 2018

План з національно-патріотичного виховання населення Дарницького району

План з національно-патріотичного виховання населення Дарницького району

16.03.2018 року під головуванням заступника голови Дарницької районної в місті Києві районної адміністрації Захарченка Петра Петровича відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації. На засіданні були розглянуті наступні питання:
1. Затвердження плану заходів з національно-патріотичного виховання населення Дарницького району на 2018 рік. 
2. Затвердження плану роботи координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання населення на 2018 рік. 
3. Формування інформаційного банку даних про громадські організації, які працюють за напрямком національно-патріотичного виховання населення та території Дарницького району міста Києва. 
Під час виступу Захарченко П,П, звернув увагу присутніх на необхідності залучення громадських організацій до роботи з національно патріотичного виховання населення, уникнення формального підходу до планування та проведення заходів та впровадження інноваційних підходів при виконанні покладених завдань. 
Після обговорення прийняте рішення затвердити План з національно-патріотичного виховання населення Дарницького району та План роботи координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання населення на 2018 рік. Також дано доручення щодо формування інформаційного банку даних про громадські організації, які працюють за напрямком національно-патріотичного виховання населення та території Дарницького району міста Києва.

Порядок денний
засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації 16.03.2018

4. Затвердження плану заходів з національно-патріотичного виховання населення Дарницького району на 2018 рік. (Мегеть С.В. – доповідач)
5. Затвердження плану роботи координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання населення на 2018 рік. (Мельниченко М.В. – доповідач)
6. Формування інформаційного банку даних про громадські організації, які працюють за напрямком національно-патріотичного виховання населення та території Дарницького району міста Києва. (Мегеть С.В. – доповідач)
7. Фінансування заходів з національно-патріотичного виховання населення. Проблеми та можливості. (Комишник Л.С. – доповідач)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.