Головна  →  Новини  →  7 березня 2018

Дорогі жінки, щиро вітаю вас із прекрасним святом, святом весни – 8 Березня!

Дорогі жінки, щиро вітаю вас із прекрасним святом, святом весни – 8 Березня!

Вчителі, лікарі, громадські діячі, вчені, державні службовці, представниці правоохоронних органів, соціальні працівники та підприємці – наші жінки сьогодні зайняті у всіх сферах. Добросовісне та чітке виконання службових обов’язків дозволяє Вам добиватися високих результатів у кожній з професій. І я дякую Вам за все, що Ви робите задля добробуту та звеличення рідного Дарницького району.

Ви найдорожче, що є в житті у чоловіків - добрі та ласкаві берегині людського роду та хранительки родинного вогнища. Ви даруєте життя, натхнення та любов.

Бажаю Вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей, щирого кохання, міцного здоров’я та  родинного затишку. Живіть в гармонії та зустрічайте з посмішкою кожен день, адже від Ваших посмішок розквітає наш Дарницький район. Бажаю аби чоловіки вважали за свій обов’язок оберігати Вас від проблем та зайвих клопотів, а рідні оточували шаною та увагою.

 

З найкращими побажаннями

В.о. голови                                                                                                           В.ЛОЗОВИЙ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку