Головна  →  Новини  →  22 лютого 2018

100-річний ювілей відзначила дарничанка Анастасія Мартинюк

100-річний ювілей відзначила дарничанка Анастасія Мартинюк

Свій поважний ювілей іменинниця зустрічає з посмішкою і в доброму здоров’ї.

В день народження Анастасія Никифорівну Мартинюк прийшли привітати родичі, друзі, керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації М.КАЛАШНИК, начальник Дарницького відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ю.КОСТЮЧЕНКО, голова правління ПАТ «ЕЛМІЗ» М.ШУМИЛО та голова правління ПАТ «Київський радіозавод» М.СТОРОЖУК.

Микола Калашник привітав іменинницю від імені районної влади та всіх мешканців Дарницького району:

«Шановна Анастасія Никифорівна! Всю свою трудову діяльність ви віддали державі, людям, з якими працювали. Від щирого серця вітаємо Вас зі століттям. Такий ювілей дуже важлива і значуща подія в житті Дарницького району і далеко не кожному судилося зустріти такий поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я Вас не підводило, життєлюбності і оптимізму ніколи не бракувало, а близькі люди радували своєю турботою і увагою!».

Вітаючи ювілярку, гості, окрім теплих слів та щирих побажань, вручили їй цінні подарунки.

Наша ювілярка, пані Анастасія, народилася 22 лютого 1918 року в селі Дмитрівка Вітебської області.

У 1938 році переїхала в місто Київ і працювала на фабриці Київхімволокно до 1941 року, а потім евакуювалась з маленькою донькою разом з колективом Ремзаводу №7, де працював її чоловік. В 1944 році вона повернулася до столиці. Спочатку працювала, розбираючи завали на вул. Хрещатик, а з 1947 по 1949 р. працювала на Дарницькому м’ясокомбінаті, згодом з 1949 по 1951– на Ремзаводі №7. У 1956 році Анастасія Никифорівна перейшла працювати на Київський радіозавод і вийшла на пенсію 1990 року. Мартинюк А.Н. – ветеран праці, учасник війни, ударник праці. Нагороджена медалями: «Захисник Вітчизни», «60 років Перемоги в ВВВ 1941-1945 р.р.», «65 років Перемоги в ВВВ 1941-1945 р.р.». Заміжня, має 3-х доньок.

Сьогодні Анастасія Никифорівна живе для сім’ї, для дітей, виховує онуків і правнуків. Веде здоровий спосіб життя.

 Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація приєднуються до привітань та від щирого серця бажають Вам Анастасія Никифорівна, здоров'я, благополуччя  та довгих літ!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку