КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2018

"Муніципальна варта" захищатиме інтереси та враховує думку дарничан

"Муніципальна варта" захищатиме інтереси та враховує думку дарничан

Громада Дарницького району столиці провела пікетування КМДА, вимагаючи зустрічі з очільником Київської «Муніципальної варти» Ігорем Марі.
Дарничани хотіли отримати пояснення, яким чином у складі «Муніципальної варти» Дарницького району опинилися особи з непересічною репутацією, які протидіяли громаді методами залякування, погрозами, порушенням липових кримінальних справ під час захисту дарничанами своїх прав від свавілля – незаконного будівництва по вул. Ревуцького. Також кияни вимагали відкритого відбору кандидатів до «Муніципальної варти».
Діалог з громадою відбувся – Ігор Марі, голова «Муніципальної варти» м. Києва вийшов до громади, вислухав їхні вимоги. Пан Марі оголосив громаді, що згаданий громадянин уже звільнений з лав варти. Крім того, очільник «Муніципальної варти» особисто пообіцяв, що відбір кандидатів буде жорсткішим. Також, за його словами, вже сьогодні, тобто 15 лютого, на сайті КМДА буде оприлюднено статут «Муніципальної варти» столиці та імена очільників організації у кожному районі міста.

Один з організаторів пікету КМДА Владислав Бондаренко сподівається, що голова «Муніципальної варти» Ігор Марі дотримається свого слова і додає: «Наша громада візьме під жорсткий контроль виконання наших вимог. Своєю чергою, ми таки віримо в те, що «Муніципальна варта» допомагатиме у забезпеченні правопорядку в столиці та районах, звітуватиме перед громадою та насамперед захищатиме її інтереси».
За матеріалами: informator.news



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.