КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2018

Київські організації запропонували на конкурс громадських проектів на 22 млн грн

Київські організації запропонували на конкурс громадських проектів на 22 млн грн

131 проект на суму понад 22,6 мільйони гривень подали інститути громадянського суспільства для участі у міському конкурсі громадських проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» до Департаменту суспільних комунікацій КМДА . Найбільша кількість заявок надійшла за напрямком: сприяння заходам, спрямованим на поліпшення спортивного, культурного та просвітницького розвитку мешканців міста Києва. Тривав прийом заявок із З 26 грудня 2017 року до 9 лютого 2018 року.

- Наступний етап конкурсу ‒ відкритий захист проектів, на якому кожен автор проекту або член громадської організації матиме змогу презентувати свій проект та відповісти на всі запитання від членів конкурсної комісії, - пояснили в Департаменті.

Всі бажаючі зможуть спостерігати за захистом громадських проектів в онлайн-трансляції.

Нагадаємо, що міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 – 2019 рр.» для проведення цього конкурсу на поточний рік передбачено понад 2 млн грн.

Нагадаємо, головна мета конкурсу – підтримати ініціативи, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку столиці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.