Головна  →  Новини  →  5 січня 2018

Веселих свят і щасливого життя

Веселих свят і щасливого життя

Від імені Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації прийміть щирі вітання з одним із  найвеличніших релігійних свят – Різдвом Христовим!

У різдвяний вечір немає місця кращого за рідний дім! Ми збираємося тісним дружнім колом з близькими та друзями, вітаємо один одного і бажаємо найкращого! Я також вітаю вас і хочу побажати щасливих, довгих років в оточенні любові і удачі! Хай збудуться мрії, а світлий і радісний день Різдва надихає всіх бути чуйними й уважними, ділитися теплом своїх сердець і простягати руку допомоги.

Хочеться, щоб усі ті, хто волею долі зустрічає Різдво поза своїми домівками, якнайшвидше поверталися до своїх родин, у коло близьких їм людей.

Всі ми прагнемо зробити світ привітним та добрішим. І для цього потрібно зовсім мало – бути гарним прикладом для своїх дітей, стати вірним другом і товаришем, любити ближнього, Україну та її народ.

У світле свято Різдва я хочу побажати вам благополуччя, в достатку любові, душевних відносин з близькими людьми, терпимості, віри в краще, і, звичайно ж, світлого щастя!

З Різдвом Христовим!

 

З повагою,

в.о.голови                                                                                       В.Лозовий

 

Перейти до спискуВерсiя для друку