КМДА Київська міська державна адміністрація


4 грудня 2017

«Незламні», – у Дарницькому районі нагородили волонтерів

«Незламні», – у Дарницькому районі нагородили волонтерів

З нагоди Міжнародного дня волонтера, який традиційно відзначають 5 грудня, у Дарницькому районі столиці нагородили найкращих волонтерів року.

Серед нагороджених були добре відомі в місті дарничани, які «служать» у волонтерському батальйоні вже три роки і не збираються здаватися до повної перемоги. Серед них голова Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» Раїса Шматко, яка звернулася до кожного з присутніх – «Ви вже третій рік продовжуєте системно допомагати на сході України нашим хлопцям. Не знаю такий народ, який би так об’єднався задля зупинки ворога. Кожний із вас – це особистість і герой. Ви показуєте наступним поколінням, як треба любити свою рідну землю, допомагати ближньому. Тут зібралися ті, хто не опустив руки у складний для країни момент».

Раїса Юріївна також зазначила, що під час останньої поїздки на фронт переконалася, бійці з різних областей добре знають дарницьких волонтерів.

Вітав присутніх і керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Микола Калашник – «Дуже приємно, що жителі Дарницького району не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери, зокрема з найпотужнішої у столиці волонтерської громадської організації «Ради волонтерів Дарницького району», яка здійснює титанічну роботу».

Це звичайні люди, які роблять незвичайні речі!

Сюрпризом для присутніх стала присутність на заходів артистів студії «95 квартал». Саме вони із самого початку війни допомагають бійцям в зоні АТО. Мало хто знає, що на фронт вони вже відправили близько 200 машин, збирають кошти на медикаменти та вірять, що вже зовсім скоро війна закінчиться.

Після вручення нагород відбулася презентація документального фільму широковідомої американської кінорежисерки Ольги Онишко "Жінки Майдану", який розповідає про подвиг українського народу, де жінки йшли пліч-о-пліч з чоловіками. Також була презентована фотовиставка «Україна – жіночого роду-2017», де були відзначені фотографії видатних жінок України: Герої Майдану, учасниць АТО, волонтери, засновниці благодійних та громадських проектів.

Після нагородження відбувся святковий концерт, за участю талановитих дарничан та гостей заходу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.