Головна  →  Новини  →  28 листопада 2017

Дарницький район запрошує на цікавий захід до Дня волонтера!

Дарницький район запрошує на цікавий захід до Дня волонтера!

Шановні мешканці Дарницького району. До Дня волонтера - 01 грудня 2017 року о 15.00, в приміщенні Палацу культури «Дарниця» відбудеться святковий захід.

На ньому відбудеться презентація документального фільму широковідомої американської кінорежисерки Ольги Онишко "Жінки Майдану", який розповідає про подвиг українського народу, де жінки йшли пліч-о-пліч з чоловіками.

З ініціативи Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» буде презентована фотовиставка «Україна – жіночого роду-2017», де будуть відзначені фотографії видатних жінок України: Герої Майдану, учасниць АТО, волонтери, засновниці благодійних та громадських проектів. Найгідніших волонтерів Дарницького район буде нагороджено спеціальними відзнаками від ВТО «ОРДЕН». Після нагородження відбудеться святковий концерт. Ведучі - Марина Романович та Василь Ковтун - поет Майдану. Сергій Шматок – універсальний гітарист-віртуоз. Данило Карачевський - молодий талановитий співак з Донецька.

Довідково:

Ім’я Ольги Онишко – режисера-документаліста, українки за походженням, яка від 2002 року живе у Сполучених Штатах, широко відоме у світі кіно. 

Вже було більше, ніж 30 показів фільму "Жінки Майдану". Перша прем’єра була на Woodstock Film Festival, і він був номінований на найкращу документальну стрічку. Потім ще кілька фестивалів. В квітні він зайняв перше місце на Fort Myers Film Festival у Флориді. Фільм був показаний в Гарварді, в Коламбії, на великому симпозіумі істориків у Сан-Франциско, у Німеччині, в Україні в кількох містах, і, власне, була прем’єра в Празі.

 

Обіцяємо, що буде цікаво. Вхід вільний. Чекаємо на Вас!

Адреса заходу - вул. Заслонова,18.

Перейти до спискуВерсiя для друку