Головна  →  Новини  →  29 вересня 2017

74-та річниця визволення Дарниці від німецько-фашистських загарбників

74-та річниця визволення Дарниці від німецько-фашистських загарбників

Шановні дарничани! Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни в минолому та сьогоденні – на сході України, захищаючи нашу з вами незалежність. На території Дарницького району велися запеклі бої із німецько-фашистським загарбником і наші солдати віддавали своє життя на вівтар свободи та вільної батьківщини відстоюючи нашу з Вами свободу та незалежність.

Глибока шана вам, ветерани Великої Вітчизняної війни та усім військовослужбовцям, які тримають лінію оборони в зоні проведення антитерористичної операції. Міцного вам здоров'я, миру і злагоди, любові та добробуту.

Низький Вам уклін.

  

В.о. голови Дарницької РДА

Василь Лозовий

 

Також, з нагоди річниці визволення Дарниці від німецько-фашистської навали біля меморіалу «Мужності» (Привокзальна площа) відбулося покладання квітів за участю ветеранів війни, представників трудових колективів, громадських організацій і об'єднань та заступника голови Дарницької РДА Петра Захарченка. Останній подякував учасникам бойових дій і нагадав про те, що великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди залишиться в пам'яті українського народу, окрім того, побажавши ветеранам міцного здоров’я та благополуччя.

Перейти до спискуВерсiя для друку