Головна  →  Новини  →  15 вересня 2017

Фестиваль спорту

Фестиваль спорту

15 вересня 2017 року в рамках Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулося видовищно-розважальне свято «Фестиваль спорту». Захід створено за ініціативи Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та за підтримки депутата Київради Володимира Гончарова.

Сьогоднішнє свято «Фестиваль спорту» є заключним у низці заходів Олімпійського тижня та став традиційним для освітянської родини Дарниці.

На початку свята привітали учнів навчального закладу , спортсменів-початківців  і вже відомих у світі спорту педагогів та тренерів, педагогічну та батьківську громадськість, мешканців Дарниці.

Після привітань ведучі запросили всіх учасників Фестивалю до флеш-мобу «Руханка із Чемпіоном» - комплекс вправ від майстра спорту міжнародного класу, володаря Кубку Світу 2011 року, срібного чемпіона Європи 2010 року, чемпіона України з панкратіону Мхітрян Олександра та майстра спорту міжнародного класу, володаря Кубку Світу 2011 року, чемпіонки Європи 2015 року, чемпіонки України з панкратіону Прокопчук Ольги.

В.о. голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Василь Лозовий вручив переможцям акції «Спортивна гордість і надія Дарниці- 2017» подяки та подарунки.

Депутат Київради Володимир Гончаров також привітав переможців.

Після нагородження свої вітання гімном чемпіонського духу з репертуару гурту «Квін» виконала Тетяна Тимошенко, викладач вокалу Центру дитячої та юнацької творчості.

Після чого гості свята мали змогу насолодитися хореографічною композицією «Маски», що виконав зразковий творчий колектив спеціалізованої школи №314,  хореографічний ансамбль «Чародії».

По закінченню привітань та нагороджень учасники фестивалю розійшлись по різним майданчикам та продемонстрували спортивні показові виступи, відкриті заняття та майстер-класи.

Були представлені майданчики з наступних напрямків: футбольний, бейсбольний та баскетбольний майданчики, майстер-клас із шахів, заняття з панкратіону, майданчик з гри в настільний теніс, майстер-клас для дівчат та показовий виступ з чирлідингу. На футбольному полі – заняття та показова гра з американського футболу.

Свято завершилось товариським футбольним матчем між командами «Логос» та командою «Добро» СК «Добро».

Перейти до спискуВерсiя для друку