КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2017

В Дарницькій РДА відбулося виїзне засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

В Дарницькій РДА відбулося виїзне засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

13 вересня під головуванням Київського міського голови Віталія Кличка, в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбулося виїзне засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та тему: «Про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Як повідомив заступник голови Київського міського голови Петро Пантелеєв: «Київ завершує програму встановлення будинкових теплових лічильників і поступово переходить до виконання нового етапу термомодернізації житлових будинків – встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП). За останні 2,5 роки у Києві встановили ІТП у 200 будинках». Наразі ми завершуємо встановлення теплолічильників у всіх будинках, де наразі є така технічна можливість, і переходимо до оснащення будинків теплопунктами з погодним регулюванням, що можуть дати колосальну економію на споживанні теплової енергії. У середньому рівень економії коливається на рівні 30%». Також він зауважив, що місто продовжує виконання програми «Безпечний будинок».

«Разом із мешканцями будинкових громад ми проводимо збори й приймаємо рішення про виділення коштів із бюджету на встановлення охоронного обладнання, а люди – сплачують абонплату в розмірі 4-5 гривень. Але у результаті мешканці отримують 100% гарантію схоронності обладнання в будинку. Минулого року ми мали шість будинків, де мешканці виявили бажання встановити таку систему в рамках програми «Безпечний будинок». Цього року кількість таких будинків збільшилась майже у 10 разів – до понад 70 будинків», – зазначив Петро Пантелеєв.

Окрім Петра Пантелеєва, на Колегії заслухали генерального директора ПАТ "Київенерго" Олександра Фоменка  та в.о. директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Івана Шпильового. 
В процесі засідання були обговорені проблемні питання та напрацьовано проект рішення щодо забезпечення належного рівня підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.