Головна  →  Новини  →  5 вересня 2017

Ляльковий театр до Дня Знань

Ляльковий театр до Дня Знань

5 вересня  2017 року в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся захід культурно-просвітницького характеру -  вистава лялькового театру, приурочена до Дня Знань. На захід було запрошено близько 150 дітей категорії «переселенці», а також діти багатодітних та малозабезпечених сімей.

Напередодні, 22 серпня, відділом з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Дарницької РДА було зібрано засідання Духовної Ради Церков при Дарницькій РДА, де було заслухано ініціативу щодо організації даного заходу. Свято було створено за підтримки Дарницької районної  вмісті Києві районної адміністрації та представників різних релігійних конфесій: Церква «Духовне відродження», Храм Святої Великомучениці Катерини УПЦКП, Храм Святого Великомученика Юрія Переможця УПЦКП, Парафія Бориса і Гліба Української греко-католицької Церкви, Церква «Преображення» євангельських християнських баптистів, Церква «Преображення» євангельських християнських баптистів, Дарницька церква ЄХБ м. Києва, Храм Преображення Господнього УПЦ, Храм рівноапостольної Ольги.

По закінченню гостей вистави чекали подарунки – необхідні для навчання та подальшого здобуття знань шкільні набори канцтоварів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку