Головна  →  Анонси  →  1 серпня 2017

Тиждень права з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень організовує тиждень права з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.

З 14 по 19 серпня 2017 року заплановано проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Початок: 14 серпня 2017 року о 10 годині.

Захід буде проведено у місті Києві, Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Надання професійної безоплатної правової допомоги здійснюватиметься:

У місті Києві та Київській області – юристами Юридичної компанії «АЮР КОНСАЛТИНГ» спільно з представниками Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Запис на консультацію за тел.050-352-96-56, 067-538-97-98 або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected] вказавши у темі «Тиждень права до Дня незалежності України».

У Донецькій області – Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення спільно з представниками Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Запис на консультацію у м. Маріуполі та м. Курахово за тел. 095-503-10-91 (Сошников Антон Олександрович, Сошникова Юлія Олександрівна) або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected], [email protected] вказавши у темі «Тиждень права до Дня незалежності України».

У Дніпропетровській області – у м. Кривий Ріг, Науковим товариством студентів, курсантів, слухачів, аспірантів і ад’юнктів ДЮІ МВС України, кафедрою цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ДЮІ МВС України, експертами Інституту політико-правових та релігійних досліджень, а також представниками Першого Криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Запис на консультацію у м. Кривому Розі
Піддубна Дар’я Сергіївна - завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ДЮІ МВС України, кандидат юридичних наук, голова Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів і ад’юнктів ДЮІ МВС України, експерт Інституту політико-правових та релігійних досліджень (098-989-62-11, [email protected])

Кожемяка Наталія Євгеніївна - начальник відділу Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (096-548-05-22, [email protected]).
Консультування буде проходити за адресами: пр.Гагаріна, 27а, Бібліотека-філія №11; вул. С. Тільги, 21, ДЮІ МВС України.

Також в рамках проведення правоосвітніх заходів студентам буде надано можливість відвідати органи державної влади, правоохоронні органи та ознайомитись із їхньою діяльністю.

Координатор заходу:
Герасименко Олександр Олександрович – Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень, член Координаційної Ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.
е-mail: [email protected]

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/institute2015/

Партнери заходу: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України; Донецький юридичний інститут МВС України; Перший Криворізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Юридична компанія «АЮР КОНСАЛТИНГ»; «K-project center»; Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

Місія «Тижня права» – утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

Перейти до спискуВерсiя для друку