КМДА Київська міська державна адміністрація


27 липня 2017

Громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2017 року

Громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2017 року

З метою забезпечення відкритості та публічності роботи місцевих виконавчих органів влади, 27 липня в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2017 року.

Перед громадськістю звітували: в.о. голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Василь Лозовий, заступник голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Петро Захарченко та начальник фінансового управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Лариса Комишник.

На заході були присутні депутати Київської міської ради, керівники ОСН, ОСББ, мешканці району та представники ЗМІ, представники Громадської ради, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей та інші.

Наприкінці звіту всі бажаючі мали змогу поставити свої питання.

Ознайомитися з презентацією звіту в.о. голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Василя Лозового можна за посиланням.

Громадський звіт Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за І півріччя 2017 року.

Переглянути відеозапис громадського звіту щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2017 року можна за посиланнями нижче: 

Частина 1

Частина 2

Частина 3

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.