Головна  →  Новини  →  23 червня 2017

З Днем державної служби.

З Днем державної служби.

20 грудня 2002 року 57-ма Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію 57/277, що проголосила 23 червня Днем державної служби ООН, який відзначатиметься щороку.

В Україні цей День встановлений Указом Президента України № 291/2003 від 4 квітня 2003 року, святкується щорічно 23 червня і носить назву «День державної служби».

 Шановні державні службовці!

Ви очолюєте одну з найважливіших структур, яка забезпечує проведення єдиної державної політики у сфері державної служби.

Державна служба на сьогодні є цілком розвиненою державною інституцією, без якої неможливий поступальний соціально-економічний розвиток України. Узявши все краще зі світового досвіду, стоячи міцно на засадах національних традицій і особливостей, ми разом працюємо на благо нашої держави, зміцнення її та створення усіх умов для подальшої побудови громадянського суспільства.

Бажаю, щоб громадський авторитет державної служби України базувався на визнанні фаховості і прозорості, а також того, що вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію – забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

Нехай наступні роки будуть сповнені творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави!

Щастя Вам, міцного здоров’я, благополуччя у родини та миру в країну!

 

З повагою

В.о.голови                                                            В.ЛОЗОВИЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку