КМДА Київська міська державна адміністрація


16 червня 2017

Вітаємо медичних працівників з професійним святом!

Вітаємо медичних працівників з професійним святом!

Шановновні наші медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Професія лікаря завжди булла однією з найнеобхідніших і найшановніших. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. Ви саме ті, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

З повагою

В.о. голови                                                                                                                          В.ЛОЗОВИЙ

 

15 червня 2017 року на території Дарницького району в Комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Дарницького району м. Києва» за адресою  вул. Вербицького, 5  відбулися районні заходи з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

Наших любих професіоналів вітав заступник голови Дарницької райдержадміністрації Захарченко П. П. вручивши подяки за сумлінну багаторічну працю. Новообраний голова Громадської ради Вітомський Ю.Л. в особі начальника Упраління охорони здоров’я Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Грицишин Л.М. вітав усіх медичних працівників.

А ще вітальним сюрпризом був виступ братів Яремчуків.

Дивіться як це було.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.