Головна  →  Новини  →  31 травня 2017

«Міні міс Дарниця-2017»

«Міні міс Дарниця-2017»

30 травня 2017 року в Дарницькому районі міста Києва відбулось дитяче свято «Міні міс Дарниця-2017». Юні леді Дарниці виборювали титул «Міні міс Дарниця-2017». Перемогу здобули усі, адже членам журі було дуже складно обирати серед дівчат. Всі конкурсантки дуже красиві, розумні, креативні і безмежно талановиті. Учасниці конкурсу проявили чудеса стійкості та цілеспрямованості, освоїли в короткі терміни основи дефіле, вразили всіх своїми талантами та здібностями. Нелегкий шлях подолали конкурсантки: дефіле у національному одязі «Діти України», візитівка, дефіле літної колекції 2017 дизайнера Анни Лобаревої бренду одягу «EVELINAbyLobareva», дефіле у вечірніх сукнях.

Кожна з учасниць підготувала для дітей сиріт з благодійної організації фонду «Асперн» подарунки у вигляді канцтоварів.

Усі конкурсантки отримали корону та стрічку номінанта конкурсу. Організатори свята кожній з учасниць підготували солодкі подарунки та пам’ятні призи, створивши гарне свято.

Дівчата щасливі, батьки в захваті з відчуттями приємної втоми, адже допомогали створювати своїм дітям свято. Кожна з них уявляють себе моделями або принцесами у чудових сукнях з дивовижними зачісками і сьогодні мрія стала реальністю.

Дякуємо учасницям конкурсу «Міні міс Дарниця-2017», партнерам та організаторам!!! Дитяче свято відбулось на хвилі радості, мрійливості та дівочих надій!!

  

Перейти до спискуВерсiя для друку