КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2017

Зі святом останнього дзвоника!

Зі святом останнього дзвоника!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання з навчальним роком!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

 

             В.о. голови Дарницької райдержадміністрації                                                  В.Лозовий



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.