КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2017

У Дарницькому районі за адресою по вул. Ялтинській, 11-В урочисто відкрили "Сквер закоханих", пристосований для виїзних церемоній одруження.

У Дарницькому районі за адресою по вул. Ялтинській, 11-В урочисто відкрили "Сквер закоханих", пристосований для виїзних церемоній одруження.

До початку робіт, біля Дарницького відділу ДРАЦС існувала хаотично висаджена зелена зона, яка після облаштування та виконання певних робіт має перетворитися у «Сквер Закоханих».  

У ІІ кварталі поточного року, заплановано проведення капітального ремонту об`єктів зовнішнього благоустрою в Дарницькому районі, зокрема, зеленої зони «Скверу Закоханих» по вул. Ялтинській, 11-В біля будівлі, у якій розташовується Дарницький районний у місті Києві відділ ДРАЦС.  У зв’язку з цим, відбувся захід, присвячений початку реконструкції на якому взяли участь: міністр юстиції Петренко П.Д., начальник ГТУЮ у місті Києві Куценко С.І, заступник голови Дарницької РДА Захарченко П.П., начальник КП УЗН Дарницького району м. Києва Філінська Л.Д.

Міністр також уточнив, що сквер працюватиме у форматі виїзної церемонії одруження. "Мешканці Дарницького району, так і будь-які інші громадяни, можуть отримати час та місце реєстрації тут (Дарницьке управління реєстрації актів громадянського стану - ІФ), а потім укласти шлюб у форматі виїзної церемонії. Повноцінно така церемонія розпочне працювати з липня", - розповів П. Петренко.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.