Головна  →  Новини  →  20 квітня 2017

19 квітня 2017 року відбувся традиційний фестиваль дитячої творчості «Кольоровий світ дитинства», який проводив Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дарницького району міста Києва.

19 квітня  2017 року відбувся традиційний фестиваль дитячої творчості «Кольоровий світ дитинства», який проводив Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дарницького району міста Києва.

В рамках заходу на майданчику перед приміщенням Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації 11 клубів мережі Центру представили виставку робіт вихованців та провели майстер-класи з різних напрямків діяльності.

Разом зцим всі бажаючі мали змогу долучитися до танцювального майстер-класу, проведеного керівниками та вихованцями гуртків сучасного танцю, гри «Парашут».

Справжньою окрасою заходу став концерт, на якому вихованці хореографічних та вокальних колективів клубів показали свою майстерність.

Родзинкою концерту стала передача заступнику командира батальйону «Свята Марія» Олексію Кошевцю сувенірів, малюнків та листів-підтримки від вихованців клубів для передачі бійцям в зоні АТО.А кульмінацією концертної програми стала пісня «В  Україну закоханий я!» у виконанні заслуженого артиста України Влада Зайцева.

На святі були присутні гості: заступник голови Дарницької  районної в місті Києві державної адміністрації Захарченко Петро Петрович, народний депутат України Дмитро Лінько. 

Традиційним було і нагородження переможця огляду-конкурсу «Кращий клуб за місцем проживання». В 2016-2017 навчальному році це звання виборов клуб «Дарничанин».

Перейти до спискуВерсiя для друку