КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2017

Працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення району відзначили професійне свято.

Працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення району відзначили професійне свято.

Щорічно в Україні, у третю неділю березня, відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Саме з цієї нагоди, 17 березня, в Палаці культури «Дарниця»  Дарницького району відбулись урочисті заходи за участю керівництва райдержадміністрації, працівників комунальних служб району та представників закладів побутового обслуговування населення.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулися в.о.голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації  Лозовий Василь Борисович подякував всім за щоденну сумлінну працю та зазначив важливість роботи кожного з підприємств району. А також побажав всім міцного здоров’я, родинного затишку, здійснення усіх життєвих планів, миру та достатку!

Традиційно за сумлінну працю та професіоналізм кращі представники галузі були відзначені Подяками та Почесними грамотами Дарницької райдержадміністрації, а найприемнішою була нагорода Поліщуку Станіславу Петровичу, який отримав однокімнатну квартиру  ( електромонтер 4 розряду ЖЄК-206 попрацював в системі з 1993 року).

 

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт за участю творчих колективів ПК«Дарниця»  Дарницького району міста Києва, а також фольклорного ансамблю «Голосухи»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.