КМДА Київська міська державна адміністрація


15 березня 2017

20 березня 2017 року відбудеться чергова акція «Здай кров заради життя!»

Третій рік поспіль, я як Голова Благодійної організації «Всеукраїнський рух «Взаємодія» спільно з волонтерами та Київським міським центром крові проводимо акції на підтримку донорського руху в Україні. Ми започаткували регулярну акцію «Здай кров заради життя!», яка відбувається в Дарницькому районі міста Києва та до якої може долучитися кожна небайдужа людина.

Донорський рух виконує кілька дуже важливих місій. З одного боку - поповнення запасів крові допомагає медикам рятувати життя наших співвітчизників, які приймають участь в АТО. А з іншого боку - люди, які стають донорами або прагнуть це зробити, розуміють що самі повинні покращити своє здоров’я, а відтак їм потрібно вести здоровий спосіб життя.

Ми закликаємо долучатись, адже в Україні налічується лише близько 2 тис. донорів-волонтерів, у той час як європейська норма становить 40-60 донорів на 1 тис. населення. За підрахунками Київського міського центру крові, для того щоб забезпечити лише столицю, донорами мають стати 80 тис. людей.

Чергова акція «Здай кров заради життя!» відбудеться 20 березня 2017 року, початок з 10:00 в громадській приймальні за адресою: м. Київ, вул. Ю. Пасхаліна (Ілліча), буд. 16.

Реєстрація учасників відбувається за телефоном: 566-62-70.

           



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.