Головна  →  Оголошення  →  11 березня 2017

На теперішній час реєстрацію, облік та видачу карток «Картка киянина» здійснює ПАТ «Державний ощадний банк України»!

«Картку киянина» можуть отримати усі кияни зареєстровані у м. Києві, а також, згідно рішення Київської міської ради від 28 травня 2015 року N 573/1437 "Про внесення змін та доповнень до рішення ради «Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина» від 17.04.2013 N 104/9161», мешканці міста з постійною роботою в столиці, студенти та вимушені переселенці із зони АТО.

Згідно з рішенням Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.04.2013 № 104/9161 «Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина» (зі змінами), реєстрацію, облік та видачу Карток за зверненням громадян здійснюють банківські установи-учасники проекту «Картка киянина».

На теперішній час реєстрацію, облік та видачу карток «Картка киянина» здійснює ПАТ «Державний ощадний банк України» без ідентифікації пільгової категорії та активації транспортного та соціального додатку картки.

Для оформлення «Картки киянина» необхідно звертатись до відділення ПАТ «Державний ощадний банк України» і мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення, що дає право на пільги (для пільгових категорій громадян).

Телефон Call-центру ПАТ «Державний ощадний банк України» для запису на оформлення «Картки киянина»  0-800-210-800 (дзвінки безкоштовні) та (044) 363-01-33.

Для громадян, які вже отримали «Картку киянина» в ПАТ «Державний ощадний банк України» та мають право на пільги, для ідентифікації пільгової категорії, активації транспортного та соціального додатку «Картки киянина» необхідно звертатись до районного управління праці та соціального захисту населення у прийомні дні і мати при собі:

  • «Картку киянина», видану ПАТ «Державний ощадний банк України»;
  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • посвідчення, що дає право на пільгу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку