Головна  →  Оголошення  →  24 жовтня 2016

Конкурсна комісія при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації оголошує про проведення конкурсного відбору районних громадських організацій для фінансової підтримки з бюджету міста Києва на 2017 рік

Конкурсний відбір  проводиться з метою визначення районних громадських організацій інвалідів, ветеранів війни та праці, жертв нацистських переслідувань, для надання їм фінансової підтримки з бюджету міста Києва.

Вимоги до учасників конкурсу:

Для участі у конкурсному відборі допускаються районні громадські організації, які зареєстровані у встановленому законодавством порядку, мають соціальну спрямованість, потребують фінансової підтримки, заявили про себе в соціумі міста Києва і викликали довіру дарничан.

Місцезнаходження особи відповідальної за проведення конкурсного відбору:

Заявки районних громадських організацій на участь у конкурсному відборі приймаються Дарницькою районною в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Кошиця,11 к. 212 , контактний телефон: 564-90-19. Відповідальна особа – секретар комісії Коляда Наталія Валентинівна  контактний телефон 564-90-19.

Кінцевий термін прийняття заявок та пропозицій учасників:

Заявки та пропозиції учасників приймаються до _09.11._2016 р.

Дата, час, місце проведення конкурсного відбору:

Конкурсний відбір районних громадських організацій відбудеться 25.11.2016 р. о 10.00 год.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсі:

Для участі у конкурсному відборі районні громадські організації до заявки із чітким визначенням цілей використання фінансової підтримки з бюджету м. Києва додають наступні документи, затверджені печаткою організації:

·         копія статуту (положення) організації, завірена нотаріально;

·         копія довідки органу статистики про включення організації до ЄДРПОУ;

·         копія свідоцтва про державну реєстрацію організації відповідно до Закону України «Про об’єднання громадян»;

·         копія рішення органів Державної податкової адміністрації України про внесення до реєстру неприбуткових організацій;

·         копія протоколу засідання вищого органу місцевої організації про обрання посадових осіб керівників (голови та головного бухгалтера), затверджена печаткою організації;

·         копія звіту про діяльність організації щодо надання соціальних послуг особам, які перебувають в складних життєвих обставинах за останній рік (з 1 січня 2011 року по теперішній час);

·         документи, що підтверджують необхідність фінансової підтримки (розрахунок витрат з відповідним фінансовим обґрунтуванням, підписаний головою та головним бухгалтером місцевої організації, копія договору оренди приміщення, копія договору про надання комунальних послуг, рахунків, план роботи на 2017 рік тощо).

Документи, що надійшли після встановленого кінцевого терміну прийняття заявок та пропозицій учасників, Конкурсною Комісією не розглядаються. Подані на конкурс документи не повертаються та не рецензуються.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку