Головна  →  Оголошення  →  9 вересня 2016

Шановні дарничани!

Соціальний захист малозабезпечених родин у разі підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги забезпечується шляхом надання таким родинам державної соціальної допомоги у вигляді житлових субсидій.

Для призначення субсидії громадянин, особа якого посвідчується паспортом або іншим документом, подає структурному підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем реєстрації заяву про призначення житлової субсидії та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії. Зазначені заява та декларація можуть бути надіслані поштою до управління праці та соціального захисту населення.

Для зменшення черг та проведення розрахунку житлової субсидії у найкоротші терміни рекомендуємо не чекати початку опалювального сезону, і звертатися за призначенням субсидії у неопалювальний період. Навіть, якщо у неопалювальний період субсидія за розрахунком буде дорівнювати 0 грн., то на початку опалювального періоду у жовтні 2016 року буде проведено в автоматичному режимі, без Вашого звернення, розрахунок житлової субсидії з врахуванням нарахувань на централізоване опалення.

Увага! Субсидія є безповоротною і її отримання не пов'язане і не тягне за собою зміни форми власності житла.

Більш детальну інформацію про умови призначення житлової субсидії Ви можете отримати за телефоном «гарячої лінії» Департаменту соціальної політики 404-36-46 та телефоном «гарячої лінії» управління праці та соціального захисту населення Дарницької районної державної адміністрації 563-96-42, 563-99-70 заадресою: Харківське шосе, 176г .

 

Перейти до спискуВерсiя для друку