Головна  →  Оголошення  →  14 березня 2017

Приєднуйтесь до акції "Зігрій серце солдата"

Шановні дарничани!

Запрошуємо вас долучитись до благодійної акції «Зігрій серце солдата» по збору гуманітарної допомоги нашим військовим, які тримають лінію оборони в зоні проведення АТО. 

Потреби бійців, як і в будь-кого з нас – елементарні та звичні для кожного. Їм потрібно все, починаючи від шкарпеток, вологих серветок, кави, чаю, смачного печива, закінчуючи медичними препаратами та індивідуальними засобами захисту. 

Ви можете принести засоби гігієни, продукти тривалого зберігання, лікарські засоби, теплі речі, художню літературу, дитячі малюнки та листівки, які зігрівають мужніх та сильних захисників незалежної України та надають їм крила і наснагу впевнено та незворушно протриматись до нашої перемоги!

Давайте об’єднаємо наші зусилля та допоможемо військовим тим, чим є можливість поділитись та зробити їхнє перебування на сході України комфортним.
Бійці будуть раді нашій допомозі. Їм приємно відчувати тепло та турботу кожного з нас. 

Гуманітарну допомогу можна принести до Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації (О.Кошиця, 11) з права від центрального входу. Вас зустрічатиме Раїса Шматко – лідер «Всеукраїнського руху за вільну Україну», член ради волонтерів при Дарницькій РДА. Раїса приймала активну участь на Майдані під час Революції Гідності. З початку військових дій на Сході країни займається волонтерством. Забезпечує бійців виключно на передовій, «нульовій» лінії фронту. 

Приходьте 18 березня  2017 року в приміщенні Ради волонтерів (вул. Кошиця, 11) з 10:00 до 21:00!

Із зібраною гуманітарною допомогою Раїса відправиться до бійців у зону проведення АТО.

Перейти до спискуВерсiя для друку