КМДА Київська міська державна адміністрація


6 вересня 2016

Столичні школярі підкорять галактику надсучасних професій

Наприкінці першого місяця навчання на київських учнів 8-11 класів очікує фантастична подорож до світу інноваційних професій. 24 вересня 2016 року з 09.00 по 18.00 год. у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться Форум «Професіонали майбутнього». Організатор заходу - Київський молодіжний центр.

Партнери Форуму: всеукраїнським порталом Rabota.ua, видавництво «Школярик», майстерня декору «Пташка» та команда Київського молодіжного центру підготувала для юних учасників чимало сюрпризів. Після пізнавальної мандрівки галактикою з найактуальніших нині сфер діяльності, як то «Нанотехнології», «Альтернативна енергетика» чи «Персоналізована медицина», «Інтернет речей», «Штучний інтелект», «Великі дані». Учні на власні очі побачать приклади технологічних і наукових досягнень у зоні інновацій та отримають практичні поради від провідних спеціалістів, відомих не тільки в Україні, а й за кордоном.

Одразу після виступів спікерів школярі особисто ознайомляться з найсучаснішими дивовижними експонатами. У спеціально відведеному залі юні дослідники зможуть потрапити до шести різних Зон: роботів, дронів, 3-D-друку, наукових винаходів, віртуальної та доповненої реальності. До речі, зробити по-справжньому космічне фото на згадку любителі селфі зможуть у креативній Фото-зоні.

Варто зазначити, що разом зі школярами до світу професій зможуть потрапити і їхні батьки. Охочі взяти учать у заході, мають обов’язково реєструватися за посиланням https://goo.gl/WL3SsY. Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті ПроПрофесії http://proprofesii.com/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.