Головна  →  Оголошення  →  1 квітня 2016

Київська міська влада запрошує креативних киян та творчі колективи до творення великого міського свята – Дня Європи в Україні

Про це повідомили у Департаменті суспільних комунікацій, наголосивши, що цьогоріч День Європи в Україні Київ відзначатиме 21 – 22 травня та, як і минулого року, на Михайлівській площі.

За словами начальника відділу комунікацій з громадськістю Департаменту Наталії Петрової, цього року Михайлівську хочуть перетворити на осередок європейського вуличного театралізованого дійства:

– Наразі, ми готуємо насичену програму загальноміських заходів, в основі якої – масштабний міський захід «Пікнік в Європі», організований у традиційному європейському стилі. Сподіваємося, що наш задум дозволить дорослим і маленьким гостям свята відчути себе частиною європейської сім’ї, відпочити у невимушеній обстановці, насолодитися різноманітною їжею, європейською музикою та вуличними театралізованими міні-шоу, які так полюбляють у сучасній Європі.

До організації Дня Європи у столиці щороку долучаються яскраві особистості та творчі колективи. Цей рік не є винятком.

Якщо ви або ваш колектив – артисти жанру пантоміми, інших оригінальних вуличних жанрів (живі статуї, міми, жонглери, ілюзіоністи, вуличний театр, танці на ходулях) – маєте творчу фантазію і природній артистизм, відчуваєте сили та впевненість стати частиною великого міського свята, запрошуємо приєднатися до участі у проведенні Дня Європи.

Заявки про участь у заході та додаткові пропозиції щодо реалізації ідей і творчих задумів приймаються до 20 квітня 2016 року на електронну адресу організаторів Дня Європи – Департаменту суспільних комунікацій: [email protected]. Довідки за тел.: (044) 278-29-98, 202-73-88.

За інформацією: dsk.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку