Головна  →  Новини  →  19 листопада 2015

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

19 листопада 2015 року о 14:30 в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Кошиця, 11) відбувся урочистий захід, присвячений Дню Гідності та Свободи.

На заході були присутні: голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов, начальник управління освіти Дарницького району Євгенія Списовська, представники Ради Волонтерів при Дарницькій РДА, представники громадської організації «Дарницька Громадська Варта», керівники навчальних закладів району, шкільні лідерські активи, учні та педагоги Святошинського та Дарницького районів.  

Геннадій Львович звернувся до усіх присутніх з побажаннями того, щоб ті цінності, які відстоював український народ у листопаді 2013 року якомога швидше здійснились.

Атмосфера концерту, який підготували старшокласники, була просякнута гордістю за свій несхильний народ, патріотизмом та сумом. Адже перемог без втрат не буває. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх полеглих за незалежність та цілісність України, серед них 19 воїнів-дарничан.  

Також відбулась естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва «Нам Україна вище над усе!». Старшокласники  Дарницького району передали прапор, який побував у бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції на сході України  і був вручений школярам міста Києва бійцями 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил України, школярам Святошинського району.

Після концерту присутні на заході поклали квіти до меморіальної композиції «Пам’яті героїв Євромайдану». 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку