Головна  →  Оголошення  →  27 жовтня 2015

Увага, шахрайство!

Дарницькі податківці попереджають платників податків та громадян, що на території Дарницького району міста Києва мають місце випадки вимагання невідомими особами грошових коштів. Мешканців району закликають із пересторогою ставитись до візитів та дзвінків від шахраїв, які представляються посадовими особами ДПІ у Дарницькому районі ГУ  ДФС у м. Києві.

Зловмисники навідуються з візитами або телефонують від імені керівництва ДПІ у Дарницькому районі до посадових осіб СПД із проханням передати кошти або перерахувати на банківський рахунок для вирішення проблемних питань у з зв’язку з проведенням перевірки.

Бути максимально обережними та не піддаватися на подібного роду провокації закликають дарничан працівники  ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві.

У разі візитів або телефонних дзвінків від псевдоподатківців підприємцям радять терміново повідомляти про це:

- Дарницьке районне управління ГУМВД України у м. Києві за адресою:               м. Київ, вул. Кошиця, 3-а, або за телефоном (044) 572-70-02;

- відділ внутрішньої безпеки УВБ ГУ ДФС у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19 або на поштову скриньку [email protected];

- антикорупційний сервіс ДФС «Пульс», який працює у вигляді прямої телефонної лінії  за номером (044) 284-00-07. 

Перейти до спискуВерсiя для друку