Головна  →  Новини  →  12 травня 2015

Захід «Від перемоги до перемоги» з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

09 травня 2015 року в парку імені воїнів-інтернаціоналістів (вул. Архітектора Вербицького) відбувся захід «Від перемоги до перемоги» з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Концертна програма пройшла за підтримки Ради волонтерів Дарницького району.

З самого початку організатори підготували розваги для наймолодших.

Усі бажаючі могли зробити аквагрим, приєднатися до веселощів з аніматором, взяти участь у конкурсі малюнків під гаслом «Переможемо разом!». Цей конкурс був безпрограшним. Автор найкращого малюнка та усі інші учасники отримали солодкі призи.

Велике зацікавлення гостей концерту пробудили майстер класи з надання першої медичної допомоги, збірки та розбірки автоматів. Не залежно від віку і статі вони уважно стежили за рухами «вчителів» та намагалися повторити все з максимальною точністю.   

Захід продовжився виступами співочих гуртів, які виконували патріотичні пісні.

Родзинкою концерту був вихід на сцену волонтерів та військових, яких на даний момент демобілізували. Вони дякували присутнім за підтримку, допомогу та віру в перемогу. 

Впарку культури та відпочинку «Партизанська слава» (вул. Славгородська) також відбувся святковий концерт «Від Перемоги до Перемоги» з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Гостей та мешканців Дарницького району вітали дитячі колективи Палацу культури «Дарниця».

Діти вокального відділу дитячої школи мистецтв №4 співали пісні, які проникали в серце своєю лірикою та виконанням. Запальні та граційні танці виконував хореографічний відділ дитячої школи мистецтв №9.

На концерті також виступив хор «Дарницькі зорі» культурно-мистецького центру. 

Перейти до спискуВерсiя для друку