Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України»

22 квітня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі розпочав роботу восьмий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України», який проводиться за підтримки Кабінету Міністрів України, Мінприроди України та Українського центру міжнародних виставок, конференцій та форумів.

Захід відкрив заступник Міністра екології та природних ресурсів України - Курикін С.І.

Метою форуму є: висвітлення проблем та здобутків України в галузі охорони навколишнього природного середовища, розширення співпраці в цілому напрямі зі своїми найближчими сусідами, співпраці з прикордонними країнами з питань охорони та моніторингу спільного водного і повітряного простору, обмін досвідом у галузі енергозбереження та впровадження альтернативних видів палива, пропаганда екологічного туризму.

В рамках Міжнародного екологічного форуму відкрилась міжнародна виставка «Довкілля 2015». Основними розділами виставки є:

-         екологічна політика та менеджмент;

-         екологічні технології та моніторинг;

-         управління відходами, їх утилізація та переробка;

-         охорона атмосферного повітря;

-         альтернативна енергетика та біопаливо;

-         органічне землеробство та екологічно чисті продукти;

-         водні ресурси;

-         екологічно чисте житло – чисте місто України;

-         екологічна освіта та наука;

-         ядерна та радіаційна безпека;

-         військова екологія.

В форумі взяли участь екологічні структурні підрозділи обласних державних адміністрацій, екологічні громадські організації, великі холдингові компанії, які діляться своїм досвідом впровадження сучасних екологічних практик.

З метою ознайомлення з досвідом вирішення екологічних проблем, Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» відвідали спеціалісти відділу контролю за благоустроєм та охорони навколишнього природного середовища Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку