День екологічної культури «Людина і природа: правила співжиття»

Оберігай, охороняй

та примножуй це диво,

ім’я  якому природа.

16 квітня 2015 р. в бібліотеці до Дня довкілля провели День екологічної культури «Людина і природа: правила співжиття», який включив в себе годину цікавої інформації «Менше сміття - довше  життя» та бібліографічний огляд: «В гармонії з природою». 

З учнями 9-Б класу гімназії «Діалог», які були присутні на заході, цікавою інформацією про забруднення навколишнього середовища поділився Голова Київської міської організації Українського товариства охорони природи, Лицар України, Заслужений працівник сфери послуг Микола Щепець.

Він розповів про всі закони України, що стосуються екології та охорони навколишнього середовища, які були прийти за часи Незалежної України. Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм та охороною навколишнього середовища Дарницької  районної в місті Києві державної  адміністрації Ірина Пупко проінформувала гімназистів про стан довкілля Дарницького району та про можливі толоки по прибиранню парків, скверів та озер, які відбудуться найближчим часом. Бібліограф Ніна Потапова провела бібліографічний огляд літератури «В гармонії з природою», та познайомила присутніх з літературою даної теми.

Перейти до спискуВерсiя для друку