КМДА Київська міська державна адміністрація


19 березня 2015

Родини загиблих учасників АТО отримають земельні ділянки першочергово

Близько 11 гектарів землі у селі Биківня, яку виділили для киян-учасників АТО і членів їхніх сімей у листопаді 2014 року, розпаюють по 0,1 га для подальшої передачі. Першочергово ділянки отримають сім’ї загиблих учасників антитерористичної операції. Таке рішення було прийнято на засіданні робочої групи із забезпечення діяльності Координаційної ради з питань підтримки киян, які беруть участь у антитерористичній операції у східних областях України та переміщених із тимчасово окупованої території і зони проведення антитерористичної операції осіб. Про це повідомив голова робочої групи, керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

При подальшому розподілі ділянок обов’язково будуть враховані пропозиції та побажання учасників антитерористичних операцій.

Володимир Бондаренко доручив протягом місяця розробити Генеральний план території та зробити поділ на 10 соток. Після цього буде підготовлено проект рішення Київради про приватизацію ділянок.

Співзасновник ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» Дмитро Примаченко під час брифінгу за результатами напрацювань робочої групи запросив членів сімей учасників антитерористичної операції звернутися до кабінету № 115 (вул. Хрещатик, 36) та перевірити сформовані списки. За відсутності у зазначених списках киян-учасників АТО їхні родичі зможуть подати необхідні документи для доручення до списку.

Голова ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» Ігор Марі звернувся до бійців різних батальйонів, у яких відбували службу кияни, з пропозицією делегувати своїх представників для участі в обговореннях, прийнятті рішень та контролю над їхнім виконанням.

За інформацією: kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.