КМДА Київська міська державна адміністрація


16 березня 2015

Ігор Миколайович Павлов

 

Ігор Миколайович Павлов народився 28 травня 1968 року у м. Мензелінськ на середньому Уралі. Рано втративши батьків, виховувався у будинку малюка та в школах-інтернатах, сам прокладав собі шлях у цьому нелегкому житті.

З 17 років почав працювати на Богословському алюмінієвому заводі в м. Краснотурьїнську.

Військову освіту отримав у Київському вищому зенітному ракетному училищі ім. С.М. Кірова.

Офіцерську службу розпочав на посаді начальника зенітно-ракетного розрахунку зенітно-ракетної частини в Західній групі військ.

З 1993 року прибув до України, де прийняв присягу на вірність українському народові та проходив службу на посаді курсового офіцера та начальника курсу факультету спеціального зв’язку Київського воєнного інституту управління та зв’язку.

З 1999 року по 2001 рік – слухач факультету підготовки фахівців оперативно-тактичного рівня Національної академії оборони України.

З 2001 по 2003 рік проходив службу на посадах: викладача, старшого викладача кафедри  тактико-спеціальної підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

З 2003 по 2006 рік навчався в ад’юнктурі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, після закінчення ад’юнктури був призначений на посаду заступника начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки.

З 2008 року – начальник кафедри тактико-спеціальної підготовки.

У подальшому захистив дисертацію здобувача наукового ступеню “кандидат технічних наук” і отримав наукове звання “Доцент”.

За своє викладацьке життя виховав, вишколив і навчив багато поколінь військових фахівців-зв’язківців.

Ігор Миколайович був прекрасним сім’янином, патріотом України, людиною рідкісної доброти та порядності. Його завжди відрізняло почуття відповідальності за виконання отриманих завдань, високий професіоналізм, доброзичливість та увага до підлеглих.

Життя Ігоря Миколайовича обірвалося 09 лютого 2015 року в місті Дебальцеве, а саме на блок-пості Логвинове.

Вічна пам'ять Героям.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.