Київська влада оприлюднила довідку про допомогу учасникам АТО та їхнім сім'ям

Станом на 10 березня органами державної влади та місцевого самоврядування, комунальними та приватними підприємствами надано учасникам антитерористичної операції грошову допомогу на загальну суму 16,4 млн грн, товарів і витратних матеріалів – на 21,97 млн грн, та 83 одиниці техніки. Про це йдеться в довідці про допомогу учасникам АТО та членам їхніх сімей з боку Київської міської ради та КМДА.

Довідка містить детальну інформацію про встановлення додаткових соціальних гарантій бійцям АТО та їхнім родинам, виділення для них земельних ділянок, надання їм допомоги тощо.

Нагадаємо, що на веб-порталі Київської міської влади створено постійну сторінку щодо допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, на якій розміщено нормативно-правові акти, доручення, звіти про надану допомогу. Зокрема, підготовлено та розміщено збірку«Соціальні гарантій учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей» та графічні матеріали («дорожні карти») щодо реалізації державних і муніципальних гарантій.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку