КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2015

Сім’ям, чиї близькі загинули в зоні проведення АТО, надали матеріальну допомогу

Столична влада спільно з Київським міським центром сім’ї «Родинний дім» передала сім’ям загиблих у зоні проведення антитерористичної операції матеріальну благодійну допомогу, зібрану київськими сім’ями під час благодійного аукціону «Родина – родині».

Як наголосила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, в умовах ведення бойових дій у нашій країні і столична влада, і кияни вважають одним зі своїх основних завдань – об’єднання для вирішення проблем тих сімей, які втратили своїх близьких у зоні АТО.

«Сподіваюся, що такі благодійні акції будуть проходити постійно, і до них долучатиметься все більше киян. Адже вони розуміють, у якій скрутній ситуації опинились їхні сусіди. Важливо, що зараз вже існує зворотній зв’язок з тими, хто готовий надати допомогу, підставити плече не тільки матеріально, а й психологічно – поспілкуватись, погратися з дітлахами або навчити їх чомусь», – сказала вона.

Ганна Старостенко також зауважила, що в Києві діє багато соціальних служб, психологічних центрів, куди можуть звернутися всі, хто потребує допомоги, включаючи родини і дітей загиблих учасників АТО.

«На кінець 2014 року соціальні служби нарахували в Києві вже близько 30 дітлахів, чиї близькі загинули на Сході України. На жаль, їхня кількість постійно збільшується. І крім матеріальної допомоги, їм обов’язково потрібна психологічна. Тому ми будемо проводити різноманітні психологічні тренінги, заняття арт-терапією, майстер-класи та закликаємо всіх, кому необхідна така підтримка, звертатися як до органів місцевого самоврядування, так і до соціальних служб», – додала вона.

Перелік усіх необхідних адрес, телефонів, а також довідкову інформацію щодо отримання допомоги для киян – учасників антитерористичної операції та сімей киян, які загинули під час проведення антитерористичної операції, можна знайти на нашому сайті

Крім того, за допомогою можна звернутися до Київського міського центру сім’ї «Родинний дім» за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 11-А, телефони: (063) 392-91-93, (067) 776-62-65 або до спеціалізованих соціальних установ.

За інформацією: kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.