На початку квітня міська влада планує розпочати підготовку процедури передачі земельних ділянок учасникам АТО – Павло Рябікін

Київська міська державна адміністрація у співпраці з профільними структурами продовжує роботу щодо виділення земельних ділянок для учасників АТО та членів їхніх родин – підготовку процедури передачі ділянок планують розпочати на початку квітня. Про це під час «прямої лінії» Контактного центру міста Києва повідомив заступник голови КМДА Павло Рябікін.

Він розповів, що з листопада 2014 року діє робоча група для опрацювання питання соціального захисту у сфері житлового забезпечення киян-учасників АТО та їхніх родин. До групи увійшли представники різних структур – Міністерства оборони, МВС, СБУ, а також представники Київради та КМДА.

«Наступне засідання робочої групи відбудеться в кінці лютого – на початку березня, і можливо вже на початку квітня ми розпочнемо готувати процедуру передачі земельних ділянок», – розповів Павло Рябікін.

Заступник голови КМДА також нагадав, що у Департаменті земельних ресурсів діє консультативний центр, де учасникам АТО можуть надати інформацію щодо необхідних документів і допомогти скласти заяву для того, щоб отримати земельну ділянку.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року депутати Київради підтримали рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» у селі Биківня Деснянського району Києва для житлового будівництва (малоповерхового будівництва до 4-х наземних поверхів) учасникам АТО (поранених і для членів родин, в яких військовослужбовці загинули при проведенні АТО) та для соціально-побутового будівництва». Було виділено близько 11 га землі.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку