Головна  →  Новини  →  9 грудня 2014

Створення Ради волонтерських організацій Дарницького району

Створення Ради волонтерських організацій Дарницького району

На сьогоднішній день важко переоцінити роботу волонтерів. Зараз уся їхня допомога та енергія сфокусована на забезпечення українського війська усім необхідним.

Дехто з волонтерів говорить про те, що часто не вистачає інформації. А саме в якоїсь волонтерської організації може бути нестача харчового забезпечення для учасників бойових дій в зоні АТО, а в іншої – навпаки надлишок. Прекрасним варіантом для волонтерів був би обмін медикаментами, одягом, харчами чи іншими потрібними дрібничками, яких в когось в надлишку, а іншим бракує.

Для того, щоб волонтери могли найкращим чином скоординувати свої дії, 5 грудня пройшло засідання щодо  створення Ради волонтерських організацій Дарницького району.

В приміщенні актової зали Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації 5 грудня, до речі, у Міжнародний день волонтера, відбувся круглий стіл на тему: "Розвиток волонтерського руху в умовах військових дій на території східної України". На заході був присутній голова Дарницької РДА Геннадій Сінцов, представники волонтерських організацій, депутати Київради, підприємці та промисловці району.

 

В усіх цих людей одна мета -  допомагати військовим та цивільним особам у зоні АТО, а також їхнім сім"ям.

Після розмов, розповідей про досвіт перебування в зоні проведення бойових дій, висвітлення та обговорення найгостріших питань, охочі з присутніх вступили в новостворену Раду волонтерів.

Число членів Ради невелике – їх шестеро. Але це лише початок серйозної, кропіткої та такої необхідної праці. Згодом волонтери, які увійшли в Раду будуть залучати й інших охочих.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку